Najboljša doma narejena otroška hrana na svetu

23,00 

Pripravljanje preproste domače hrane v udobju vaše kuhinje je eno najlepših daril, ki jih lahko podarite svojemu malčku.

2 na zalogi (se lahko naroči)

Kategorija:

Opis

Pripravljanje preproste domače hrane v udobju vaše kuhinje je eno najlepših daril, ki jih lahko podarite svojemu malčku. Ne le, da boste otroka hranili z  najboljšimi polnovrendimi sestavinami, temveč boste tudi pomirjeni, ker boste vedeli, kaj je v vsakem grižljaju, ki mu ga ponudite.

Recepti v knjigi so prilagojeni različnim starostnim obdobjem – os šestih do triindvajsteih mesecev. Knjiga vam prikaže, kako preprosto je pripraviti hrano, ki jo bo vaš malček oboževal; od hitrih kašic, kot sta okusna borovničevo – hruškova ali presna slivova kašica, do hranljivih kosil, kot sta omleta presenečenja ali leča s krompirjem in sirom. Ugotovili boste, da je pripravljanje okusnih in imenitnih jedi lahko in prijetno.

Da bo še bolj preprosto, vsak recept vsebuje tudi:

– dva načina priprave: v navadni ali mikrovalovni pečici, tako da lahko pripravite jedi glede na čas, ki ga imate na voljo.
– Posebej so označene jedi,ki so primerne za zmrzovanje. Tako lahko pripravite jed v večjih količinah in tako prihranite čas in denar.
– Natančne prehranske analize, da boste prepričani, da vašemu otroku omogočate najboljši začetek zdravega prehranjevanja.

Knjiga je namenjena vsem staršem, ki želijo privzgojiti svojim otrokom zdrave navade, in te bodo postale lepa popotnica za vse življenje. Za starše, stare starše in druge skrbnike je Najboljša doma narejena otroška hrana na svetu zaupanja vreden vir informacij o prehrani dojenčkov in malčkov. Vsak recept je profesionalno preizkušen, preverjeno všeč pa je tudi otrokom. Večina se jih lahko pripravi v manj kot desetih minutah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Najboljša doma narejena otroška hrana na svetu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja