Serija kreativnih delavnic za najstnike od 13-18 let

Kdaj? četrtki od 18:00 do 20:00

Začetek: 7. 5. 2020

Cena: 80,00 €

popust za prijave do 27. 4. = 65,00 €

Prijave sprejemamo na: tjasa@luninavila.si

Kreativne delavnice za najstnike Kdo sem?


Najstništvo je obdobje iskanja sebe in s tem prinaša marsikatero vprašanje o tem, kdo sploh sem, kaj želim postati in kaj je moja vloga v tem svetu.

To je tudi obdobje, ko je težko biti v stiku s sabo, saj najstniki šele raziskujejo, kaj to pravzaprav pomeni. Ob enem pa iz okolice nenehno prihajajo pritiski, pričakovanja in želje, kako naj se obnašajo in kdo naj bi bili.

V Lunini vili smo pripravili delavnice, ki bodo najstnikom pomagale, da se skozi kreativnost izrazijo in najdejo skrite dele sebe. Med delavnicami se bomo naučili nekaj preprostih tehnik vizualizacije in meditacije, ki jim bodo pomagale, da se bodo lahko pomirili in zadihali tudi v trenutkih, ko jim je neprijetno ali so v stiski.

Delavnice bodo potekale štiri zaporedne četrtke preko online video klica, kjer bomo skupaj ustvarili varen prostor za izražanje in medsebojno povezovanje.

Brezplačna uvodna delavnica

Nisi prepričan če je delavnica primerna za tvojega najstnika?

Pridruži se nam na brezplačni uvodni delavnici!

Kdaj?

V torek 5. 5. 2020 ob 18.00

Prijave na:

tjasa@luninavila.si


Serija ustvarjalnih delavnice za otroke od 6. do 10. leta

Otroci tudi v tem času potrebujejo igro, sprostitev in druženje s sovrstniki! Potrebujejo predvsem čas namenjen samo njim, stran od “starševskega teženja”, tako kot tudi starši potrebujete svoj »time off«.


Zato smo za vaše otroke pripravili prav posebne online ustvarjalne razvojne delavnice, na katerih se bodo sprostili, virtualno družili z vrstniki, poleg tega pa dobili priložnost za spoznavanje samih sebe in grajenje pozitivne samopodobe. Starši boste med tem lahko uživali v dveh dodatnih uricah “prostega časa” na teden.

Delavnice bodo potekale pod vodstvom naše Jerice Okorn, strokovnjakinje s področja psihosocialne pomoči, ki bo vašim otrokom pomagala poiskati odgovore tudi na vsa aktualna vprašanja ter notranjo moč za soočanje s stiskami in strahovi, ki jih trenutno (morda) doživljajo.


4 zaporedni tedni (tudi med prvomajskimi počitnicami)

Kdaj? Srede in petki od 17:00 do 18:15.

Začetek: 1. 5. 2020

Cena: 144,00 €, popust za prijave do 27. 4. = 120,00 €

(Za prijavo dveh otrok, prejmete še dodatni 10% popust!)

Prijave sprejemamo na: info@luninavila.si