Dostava


Izdelki bodo odpremljeni v najkrajšem možnem roku. Za vse knjige je rok dobave 5 – 7 delovnih dni, za tekstilne izdelke pa 10 delovnih dni. V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu. Navedeni rok začne teči po prejemu plačila ali potrdila o plačilu.  

Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Za dostavo pošiljke je potreben čas, ki za večino pošiljk traja 1 dan, lahko pa se zaradi razlogov, na katere nimamo vpliva, ta tudi podaljša (nesreče, razmere na cesti, napake, itd.).

PARTNER ZA DOSTAVO       

Pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Kupnino krije kupec. Stroški poštnine in pakiranja, ki jih plača kupec, se obračunajo ob naročilu blaga in znašajo 3,00 € na pošiljko. Ti pogoji veljajo le za dostavo po Sloveniji. Za dostavo izven Slovenije bomo zaračunali dejanske stroške poštnine po ceniku Pošte Slovenije ali druge dostavne službe. Opozorilo: Pošta Slovenije in banke uporabnikov za vsako plačilo načeloma obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev spletne trgovine. Osebni prevzem ni možen.

DOSTAVA POŠTA SLOVENIJE

V kolikor vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar pusti listek, pošiljko pa nato prevzamete na pošti. Če paketa po 10 dneh ne prevzamete, vas pošta še enkrat kontaktira, po 14 dneh pa se pošiljka vrne nazaj na Lunina vila, inštitut za zaščito otrok so. p.

OSEBNI PREVZEM

Pošiljko lahko prevzamete tudi pri nas osebno na Lunina vila, inštitut za zaščito otrok so. p., Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana. Pri zaključku nakupa za dostavo izberete možnost OSEBNI PREVZEM.

Stroškov poštnine v tem primeru ni.