Postani Otrokov heroj!

Namen projekta je zagotavljanje brezplačne celostne psihosocialne pomoči otrokom,

ki so preživeli fizično, čustveno, spolno zlorabo ali zanemarjanje.

Celostna obravnava otroka ali mladostnika vsebuje: uvodno srečanje, približno 20 individualnih tedenskih srečanj z otrokom,

štiri do šest srečanj s staršem in zaključno srečanje.

Celotna obravnava otroka stane približno 1000 € (odvisno od individualnih potreb otroka in družine).

OTROKOV HEROJ je fizična ali pravna oseba, ki z mesečnim ali tedenskim prispevkom, otroku, ki je preživel zlorabo, omogoča brezplačno psihosocialno pomoč.

V projekt so vključeni otroci in mladostniki od 2. do 21. leta starosti, ki so preživeli fizično, čustveno, spolno zlorabo ali zanemarjanje.

Otrokov heroj se zaveže za mesečno ali tedensko nakazilo v višini najmanj 15 € za najmanj 6 mesecev. Celotni znesek je namenjen pokrivanju stroškov brezplačne psihosocialne pomoči za varovanca Otrokovega heroja.


Posameznik postane Otrokov heroj z izpolnitvijo in podpisom Zaveze, ki jo izpolnjeno skenirate ter pošljete na heroji@luninavila.si!

Dokument Otrokov heroj in Zaobljuba Otrokovega heroja:

Kako lahko še drugače sodelujem?

Pomagajmo tistim, ki našo pomoč najbolj potrebujejo! Vsaka pomoč je dobrodošla!

Pri izpolnjevanju svojega poslanstva potrebujemo pomoč prostovoljcev, ki želijo narediti nekaj dobrega, ob enem pa uživajo v delu z otroki.

Prav vsak evro šteje! Prispevaj za brezplačno terapijo otrok, ki so preživeli spolno, čustveno, fizično zlorabo in/ali zanemarjanje!

Da postaneš heroj ne potrebuješ denarja, ampak pogum in veliko srce. Anonimno deli svojo zgodbo, ki jo bomo delili v naši spletni skupnosti!