So počitnice res samo odmor od šole?

Mi vemo, da niso. So mnogo več kot odsotnost pouka, če jih le znamo izkoristiti.

Počitniška varstva

Dnevna počitniška varstva za otroke od 4. do 12. leta starosti

Letos bodo počitniška varstva potekala nekoliko drugače – v manjših skupinah in na novi lokaciji: v naših prostorih na Tržaški cesti 2 in v parku Tivoli!

Zakaj Počitniške tačke?

Počitnice niso samo odmor od šole in napornega učenja. So čas, ko lahko otrok odkriva, spoznava ter raziskuje dele sebe, za katere med matematiko in angleščino preprosto zmanjka časa.

Kdo sem, kaj so moje močne lastnosti, kje se še lahko izboljšam, o čem sanjam …

Vse te odgovore bomo iskali v družbi male črne kosmatinke Geishe (tibetanska španijelka), ki bo vaše otroke popeljala na nepozabno počitniško dogodivščino. Občasno nam bo družbo delal tudi njen “veliki bratec” Oliver (srednje velik mešanček).

Prosta, vodena igra in ustvarjanje bodo otroke sprostili, vaje čuječnosti, meditacije in prisotnost kužkov pa jim bodo pomagali, da se bodo umirili, vzpostavili stik s seboj, z naravo in živalmi, predvsem pa pri tem neizmerno uživali.

Vsak dan bomo hodili na sprehode, se igrali v parku Tivoli, se učili risati mandale, izdelali svoj nakit, se učili komunicirati z živalmi, skrbeti zanje in spletli medsebojna prijateljstva.

Vsak termin bo nekoliko drugačen, saj se nam bodo pridružili različni gostje, ki bodo naše počitnice še dodatno popestrili.

Za več informacij: info@luninavila.si ali 031 665 266.

Vsi izvajalci imamo ustrezno strokovno znanje in večletne izkušnje z nudenjem psihosocialne pomoči otrokom in vodenjem skupinskih delavnic, predvsem pa veliko ljubezni in občutka za delo z mladimi.

Izvajalci bomo ves čas skrbeli za varnost in zdravje vaših otrok z upoštevanjem predpisov.

V ceno so vključeni trije obroki (zajtrk, kosilo in malica). Otrokom pa so tudi ves čas na voljo sadje, pijača in prigrizki. Obroki bodo zdravi, prilagodimo pa se tudi posebnim prehrambenim dietam.

Za koga?

Za otroke od 4. do 12. leta starosti.

Počitniška varstva so namenjena tako otrokom, ki so radi v stiku z živalmi, kot tudi tistim, ki jih še spoznavajo ali se jih bojijo, saj bodo dobili priložnost, da strah premagajo.

*Termin se izvaja v primeru najmanj 4 prijav.

**Največ 8 otrok na termin!

Trajanje

Od ponedeljka do petka:

8.00–16.00

Možnost zgodnjega prihoda (od 7.00) z doplačilom.

24.- 28. 8. 2020

Cena

250,00 €

220,00 € za:

  • prijave več kot enega otroka
  • vse povratnike
  • zgodnje prijave do 20. 6. 2020

Doplačilo za zgodnejši prihod ali kasnejši odhod: 6 € na uro.

Mesto je rezervirano ob prejemu celotnega plačila ali prvega obroka (možno plačilo v dveh obrokih: prvi ob rezervaciji, drugi najkasneje na dan začetka varstev).

Počitniška varstva podpirajo:

Utrinki iz lanskoletnih počitniških varstev

Kaj je bilo staršem najbolj všeč na lanskoletnih terminih?

“Da sem lahko popolnoma zaupala, da je tam za otroka dobro poskrbljeno, da je viden in slišan. Da ste imeli različne aktivnosti, raznoliko obarvano.”

“Navdušenje otrok nad varstvom in predvsem dobro počutje v varstvu.”

“Da ste se učili o čustvih, izražanju, o telesu, da so bili veliko zunaj, meditacija, da je res rada hodila tja in da ste vse udeležene imele super pozitiven odnos.”

“Moram vas pohvaliti ker imate tako lepo vse organizirano in so moji sončki tako zadovoljni… Z veseljem še pridejo…”

*Vse cene so veljavne od 15. 5. 2020 dalje.